Hirdetés

A Boba Fett film is készül, már a munkacímét is tudjuk

|

Nem csak az Obi-Wan spin-off körül pörögtek fel az események, de új jelentések szerint a Boba Fett projekt is beindult.

Hirdetés

Egy ideig jöttek a pletykák a Boba Fett filmről, de aztán nagy lett a csend, ami valószínűleg a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik kapcsán érkező híreknek és a Han Solo film körüli drámáknak volt köszönhető. Most azonban sorra jönnek az információmorzsák, amelyek szerint tényleg felpörgött a Boba Fett anyag körül a munka, és már a munkacímét is tudjuk: Tin Can. Találó.

Hirdetés

A mozit az angliai Pinewood Studiosban fogják kezdetben forgatni, ami több Star Wars filmnek is otthont adott már. A produceri részlegnél Kathleen Kennedy, Simon Kinberg, és Lawrence Kasdan nevei szerepelnek, a rendező kiléte viszont egyelőre még kérdéses. A korábbi pletykák alapján Josh Trank kapta volna a munkát, aki az akkori infók szerint tagja volt a Tin Can csapatának.

Egyelőre a szereposztásról és a történetről semmit nem tudunk, és jó esély van rá, hogy a Joshua Tree projektcímen készülő Obi-Wan spin-offot előbb látni fogjuk majd, mint a Boba Fett filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)