Hirdetés

A Harry Potter és a Legendás állatok színészgárdája is visszatér a Bogar bárd meséiben

|

Azok, akik angolul nézték anno a filmeket, sok ismerős hangot hallhatnak majd. Még a Harry Potter színdarab egy színésze is beugrik egy sztori erejéig.

Hirdetés

Bármennyire is facsargatja a történetet J.K. Rowling, az emberek még mindig imádják Harry Potter világát. Ennek része a Bogard bárd meséi című kötet, ami néhány egyszerű, de megkapó legendát tartalmaz a varázsvilágból. A kötet hangoskönyv verziója 2020 márciusában érkezik, és a felvétel tele lesz ismerős hangokkal.

Hirdetés

Sikerült több Harry Potter és Legendás állatok színészt is felkérni a projekthez. A hetedik könyvből megismert A három testvér meséjét pedig Noma Dumezweni fogja felolvasni, aki Hermionét játszotta el a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabban. A filmekben Ginny Weasley-t alakító Bonnie Wright olvassa majd a Nyiszi nyuszi és a locsifecsi fatönk című történetet, a Luna Lovegoodként megismert Evanna Lynch A szerencse színes szökőkútját kapta, míg a Lucius Malfoyt alakító Jason Isaacsé lett a A varázsló és a pattogó fazék. A sort Flitwick professzor (Warwick Davis) zárja A mágus szőrös szívével, míg Dumbledore, a könyvhöz fűzött megjegyezéseit Jude Law fogja felolvasni.

A hangoskönyv 2020. március 31-én fog megjelenni 15 dolláros (nagyjából 4700 forintos) áron. Minden bevétel Rowling Lumos nevű gyermekalapítványához fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)