Hirdetés

Bohém Rapszódia - elképzelhető lenne egy folytatás?

|

A Freddie Mercury és a Queen karrierjét feldolgozó film hatalmas sikert aratott a kasszáknál, így ha elméleti szinten is, de felmerült a folytatás ötlete.

Hirdetés

A Freddie Mercury életét feldolgozó Bohém Rapszódia az utóbbi évek egyik legjobban várt alkotása volt és most nagyon úgy néz ki, hogy megérte a várakozás, ugyanis a film nemrég világszinten sikeresen átlépte a 600 millió dolláros bevételt úgy, hogy mindössze 52 millió dollárból forgatták. Egy ilyen kasszasiker után azonnal felmerül a kérdés, hogy ki lehet-e még hozni valamit ebből a sztoriból, a Queen gitárosa pedig nemrég ki is fejtette véleményét ennek kapcsán. 

Hirdetés

Azzal talán nem árulunk el nagy meglepetést, hogy a film 1985-ben ér véget, ami azt jelenti, hogy még bőven voltak évek hátra Mercury életéből, tehát egészen biztosan lenne alapanyag egy folytatáshoz. Brian May nemrég egy interjúban arra kérdésre felelt, hogy tervezték-e tovább nyújtani a filmet, vagy eredetileg is az volt a koncepció, hogy a történet '85-ben befejeződik. 

"Nem. Úgy gondolom, hogy a film egy természetes tetőponton állt meg és igazából ez már az első forgatókönyvek óta így van. Úgy éreztük, hogy ez volt a csúcs, függetlenül attól, hogy mit mondtak páran az újságírók közül, akik aztán sz*rt sem tudnak az egészről. Valaki, akit nem neveznék meg azt mondta, hogy Freddie a film közepén meg fog halni. Nos, ez egy hatalmas baromság. Ez a film kizárólag Freddie-ről szól és úgy gondolom, hogy a Live Aid a legjobb pont, ahol befejeződhetett a történet. Ki tudja, talán még lesz folytatás (nevet)"

May tehát inkább csak elviccelte a folytatás gondolatát, pedig az 1986-os A Kind of Magic lemezzel és a hozzá kapcsolódó utolsó nagy turnéval még bőven lehetne foglalkozni. A The Miracle és az Innuendo albumok mellett már nem turnézott a banda, Freddie ekkor lett egyre betegebb. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)