Hirdetés

A nemsokára megjelenő hatodik évaddal véget ér a BoJack Horseman

|

A Netflix egyik nagy népszerűségnek örvendő saját gyártású sorozatától búcsúzhatunk jövő év elején. És ez most fáj.

Hirdetés

Rengeteg remek felnőtteknek szóló rajzfilm-vígjátékot találunk manapság, a Netflix saját gyártású sorozata, a BoJack Horseman pedig ebben az erős ligában is egy kiemelkedő versenyzőnek számít és a népszerűségére sem lehet panasz. Éppen ezért érte váratlanul a rajongókat, amikor az alkotók Twitteren közzétették, hogy a hatodik évad lesz a széria utolsó szezonja. 

Hirdetés

A Netflix állandó repertoárjának egyik megkerülhetetlen darabja a BoJack Horseman, ami a nárcisztikus, önpusztító egykori sorozatsztár ló életét követve figurázza ki a Hollywoodi álomgyár sorozatgyártott celebjeit, valóságshow- és botrányhőseit. A remek humorral, és egészen elképesztően mély karakterábrázolással megáldott sorozat népszerűségének csúcsán áll, évadról évadra sikerül felülmúlnia magát, viszont a jelek szerint az októberben megjelenő hatodik szezon lesz BoJack utolsó nagy dobása. A Netflix Twitteren tette közzé a legújabb előzetest, és ezzel együtt jelentették be a szomorú hírt. A főszereplő stílusában megnyilvánuló BoJack Horseman is kommentálta a dolgokat:

A hatodik évad első fele október 25-én, a második pedig január 31-én landol a Netfilxen. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy zárják le a végtelen önpusztítást, ti mit gondoltok, mi lesz BoJack történetének vége?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)