Hirdetés

Bond 25 - itt a legelső videó a forgatásról

|

Egy rövid anyagban tekinthetünk be a Daniel Craig nevével fémjelezett mozi kulisszái mögé.

Hirdetés

Már javában készül a legújabb James Bond-film, ami a jelenlegi tervek szerint jövőre már a mozikba kerülhet. Korábban már felröppentek érdekes pletykák a film munkálatai kapcsán, de úgy tűnik, hogy azért egész jól haladnak a készítők.

Hirdetés

Egy kereken 1 perces videó érkezett a Bond 25-höz, amiben megleshetjük a Karib-térségben forgatott jeleneteket, és a címszereplőt alakító Daniel Craig mellett feltűnik Jeffrey Wright visszatérő karaktere, Felix Leiter, valamint új arc is, Nomi, akit Lashana Lynch fog játszani. Viszont sajnos a Rami Malek által megformált főgonoszról még mindig semmi hír.

Mindenképp megéri belenézni a rövid anyagba, mivel eddig még nem láthattunk túl sok mindent a készülő filmből, szóval már ennyinek is örülni kell. 

Ti várjátok már az új James Bondot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)