Hirdetés

Megvan a következő James Bond film rendezője

|

A korábbi pletykákat megerősítve Danny Boyle nemrég elismerte egy interjúban, hogy ő rendezi majd a huszonötödik Bond-mozit.

Hirdetés

Azt még nem tudjuk, hogyan szövik tovább a készítők a legendás titkos ügynök történetét a Spectre után, de az már biztos, ki találja majd ki és valósítja meg a történetet. Daniel Craig valószínűleg most már valószínűleg tényleg utolsó Bond-filmjét Danny Boyle rendezi, amit a direktor nemrég a Metrónak erősített meg.

Hirdetés

28 nappal később, a Gettómilliomos és a Trainspotting rendezője korábbi sikerfilmjeinek egy másik alkotóját is bevonta a Bond 25 munkálataiba.

A forgatókönyvön jelenleg John Hodge-dzsal közösen dolgoznak, akivel a Sekély sírhant, mindkét Trainspotting film és A part sztoriját is közösen írták meg, a Bond-sztori pedig egy, már korábban is meglévő ötletükön alapul. Boyle elmondása szerint jelenleg egy másik film foglalja le a figyelme nagy részét - mivel nagyjából hat héten belül el is kezdik annak forgatását -, de dolgozik a James Bond-filmen is.

Tervei szerint ennek a forgatását az év vége felé kezdhetik el, ami reálisnak tűnik azt tekintve, hogy csak a jövő év végén várható a premier.

Mit szóltok a rendezőválasztáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)