Hirdetés

Streaming-szolgáltatás hozza vissza kedvenc rajzfilmjeinket

|

Ha kimaradt valamelyik Tom és Jerry, Maci Laci vagy Scooby-Doo rész vagy újranéznéd őket, ne aggódj: a Netflixhez hasonló Boomerang applikációval lesz rá lehetőséged.

Hirdetés

A streaming-szolgáltatások egyszerűek és ezért eléggé elterjedtek a világban: csak kiválasztod kedvenc sorozatodat és már nézheted is. Ebbe a piacba kapcsolódik be a Boomerang, ami klasszikus rajzfilmeket fog streamelni, célközönsége a gyerekek, illetve a gyermeklelkű felnőttek. Bár van egy olyan érzésünk, hogy inkább az utóbbiak fogják nagyrészt használni.

A Boomerang a Time Warner cég alá tartozik és az MGM, a Warner Brothers és a Hanna-Barbera rajfilmjeit fogja tartalmazni, így olyan klasszikusokat nézhetünk, mint a Bolondos dallamok, Scooby-Doo, Bátor, a gyáva kutya vagy a Tom és Jerry. A teljes listát a Boomerang hivatalos oldalán találjátok. 

A Boomerang tavasszal indul majd és elérhető lesz PC, iOS és Android rendszereken, illetve tervezik a Apple TV-s megjelenést is. Az ára barátinak tűnik, hiszen havonta 4,99 dollár (kb. 1500 forint) nem sok megannyi nosztalgiázásért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)