Hirdetés

Borrowed Time - szívszaggató a Pixar új rövidfilmje

|

A Pixar két munkatársa öt évet áldozott fel azért a szabadidejéből, hogy megalkossák kisfilmjüket, de minden egyes percüket megérte a végeredmény: ezt a csodát muszáj látnotok!

Hirdetés

A Pixar Co-Op Programjának köszönhetően az alkalmazottak a vállalat technológiáját és eszközeit használva, a saját idejükben megvalósíthatják elképzeléseiket. Így alkotta meg két animátor, Andrew Coats és Lou Hamou-Lhadj a Borrowed Time nevezetű rövidfilmet is. 

A mindössze hat percet felölelő kisfilm sztorijáról egyetlen betűt sem vagyunk hajlandóak leírni, ezt a szívbemarkoló és érzelmekkel teli történetet mindenkinek magának kell megismernie. Nem is fecséreljük tovább a szót, nézzétek: 

Coatsék öt évig dolgoztak rajta a saját szabadidejükben és teljesen más, egy sokkalta komorabb, érettebb stílust mutatnak be, mint amit a Pixar képvisel, de ahogy más kísérleti rövidfilm is egész estés animációs darabbá vált, úgy talán a Borrowed Time-ot is láthatjuk majd egyszer a mozikban - a készítők például abszolút nyitottak erre. Többek között erről is mesélnek az alábbi videóban: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)