Hirdetés

BossLogic ismét alkotott - ilyen lehet majd Aaron Taylor-Johnson Kraven szerepében

|

A művész ismét ütős alkotással állt elő, ami talán még azokat is meggyőzi majd, akik kétkedve fogadták a szereposztást.

Hirdetés

Újabb képregényes szerepet sikerült megszereznie Aaron Taylor-Johnsonnak, akit korábban már láthattunk a Marvel filmes univerzumában Higanyszálként, és bizony ő lesz Kraven, a vadász a Sony filmjében.

A szereposztás bejelentését követően valószínűleg bőven akadtak olyan rajongók, akik ilyen-olyan okok miatt nem tartják túl jó választásnak a színészt ehhez a karakterhez, de talán egy rajongói alkotásnak sikerül őket is meggyőznie.

Hirdetés

BossLogic szép kis hírnevet szerzett magának az utóbbi években, ami érthető is, hiszen elég gyakran jelentkezik olyan művészeti alkotásokkal, amelyek megmutatják, milyen lehet egy-egy adott színész egy jól ismert karakter szerepében. Úgy tűnik, hogy a művésznek nem kellett sok idő a Kravennel kapcsolatos szereposztás bejelentése után sem, hogy előálljon egy újdonsággal, amin ezúttal azt leshetjük meg, hogyan is állna Aaron Taylor-Johnsonnak ez a szerep.

A Sony eddigi adaptációit elnézve nagy az esély rá, hogy Kraven a mozivásznon is hasonló öltözékben jelenik majd meg, mint a képregények lapjain, és a BossLogic által megálmodott verzió simán meg is állná a helyét a filmben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)