Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - még a színészek sem nézhetik meg premier előtt

|

A Marvel Studios nagyon komolyan veszi a titoktartást, még a főszereplők sem láthatják a teljes filmet idő előtt.

Hirdetés

A Marvel tegnap mutatott be egy közel 20 perces részletet a Bosszúállók: Végtelen háborúból. Még a meghívott színész vendégek is most pillanthattak be először a filmbe.

Hirdetés

A film sajtóbemutató körútja a londoni megállóval kezdődött, a vetítésen pedig részt vettek a Bosszúállók brit színészei, Benedict Cumberbatch, Tom Holland és Tom Hiddleston is. A Good Morning America reggeli műsorban aztán elmondták, hogy ugyanannyira izgatottan várják már a premiert, mint bárki más, hiszen még a színészek sem nézhették meg idő előtt a mozit. Sőt, hármójuk közül csak Cumberbatch olvashatta a teljes forgatókönyvet, hogy teljesen képben legyen Doctor Strange filmbeli - ezek szerint eléggé jelentős - szerepével.

Remélhetőleg beválik a következő két hétben is a Marvel komoly titoktartása, és spoilerek nélkül ülhetünk be a vetítésre - csakúgy, mint Doctor Strange, Pókember, Loki és a többiek megformálói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)