Hirdetés

Bosszúállók 4 - most akkor mi lesz Higanyszállal?

|

Ha már időutazásról pletykál mindenki, akkor a rövid életű karakter miért ne térhetne vissza?

Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron korában feltűnt Aaron Taylor-Johnsont látták többen is az atlantai Bosszúállók 4 forgatásán. Sokan arra következtettek, hogy Higanyszálat visszahozzák az élők sorában. Elvégre tudjuk, hogy a Marvel világában a halál csak amolyan boxutca.

Hirdetés

Mivel szóba került a kvantumtér, és egyre valószínűbb hogy lesz időutazás is, így nem lehet kizárni ezt a lehetőséget sem, legalábbis elméletben. Ettől függetlenül Taylor-Johnson semmi ilyesmiről nem beszélgetett az illetékesekkel. Várjatok, idézem inkább szó szerint:

"Nem beszéltünk ilyesmiről."

Tessék. Rövid és lényegre törő válasz volt ez, ami hamar lelőtte a spekulációkat. Ettől függetlenül semmi sem lehetetlen, mivel Taylor-Johnson egy több filmre vonatkozó szerződést írt alá a Disneyvel. Talán majd egyszer viszontláthatjuk őt.

Addig is folytatódnak a találgatások, amit eddig a Disney és az alkotógárda nagyon ügyesen lekezelt eddig is, a sötétben tapogatózunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)