Hirdetés

Bosszúállók 4 - cáfolták a legutóbbi pletykákat

|

Rengeteg kósza beszámoló kering már most a Bosszúállók 4 trailere körül, de a jelek szerint bizony mind kamu.

Hirdetés

A rajongók nagyon várják már negyedik Avengers mozi első előzetesét, de eddig nem szánta meg őket a Marvel. Így viszont nem csoda, hogy mostanában elkezdtek keringeni a Bosszúállók 4 "trailer szivárgások". Legutóbb I Am Film Editor számolt be arról, hogy az érkező trailert jelenleg az IMAX vásznakra dolgozzák át. Nos, természetesen ez sem igaz.

Hirdetés

A Screen Rant kollégái felkeresték az IMAX-et, akik ugyan nem adtak ki hivatalos sajtóközleményt a pletyka kapcsán, de az újságíróknak egy egyértelmű nemmel válaszoltak. Ez nem jelenti azt, hogy a film vagy a trailere ne mehetne át a későbbiekben az IMAX DMR "megszépítő" folyamatán, de jelenleg nem folyik semmi ilyesmi. Ez pedig azt jelenti, hogy az I Am Film Editor által közzétett híresztelés is hamis, és a videó nem fog befutni 2 héten belül (vagy ha mégis, akkor nem emiatt).

A fentiek fényében az elmúlt napokban felbukkant trailer leírások is minden valószínűség szerint hamisak, mivel egyelőre senki sem láthatta valójában az anyagot. Ideje belenyugodni, hogy jó eséllyel nem fogunk megtudni semmit sem a videóról, amíg egyszer csak fel nem bukkan a kész előzetes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)