Hirdetés

Igazából nem rúgták ki Mark Ruffalót a Bosszúállók 4-ből

|

A színész Twitteren kérte Jimmy Fallont, hogy vágassa ki beszélgetésükből "a spoileres részt", aztán a Russo testvérek is beszálltak.

Hirdetés

Igazából bármi, a Bosszúállók 4-gyel kapcsolatos infónak nagyon örülnénk, de beérnénk a címmel is. Valószínűleg a Marvel kapitány premierjéig nem kapjuk meg.

Hirdetés

Az alábbi, twitteres beszélgetés után az avatatlanabb rajongók azt gondolhatták, a címet fogja elárulni a The Tonight Show mai adásában a Hulkot játszó Mark Ruffalo, de miután kiderült, hogy Tom Holland nem is véletlenül mutatta meg a következő Pókember címét, érdemes minden ilyet komoly fenntartásokkal kezelni.

Tegnap Ruffalo twitterre azt írta ki Jimmy Fallonnak üzenve, hogy ne keverje őt bajba, bízik benne, hogy kivágatja a beszélgetésük alatt véletlenül elköpött spoilert. Fallon azt válaszolta, hogy már túl késő, az adást elküldték sugárzásra, de esetleg kisípoltathatja.

Erre az egészre a filmet rendező Russo testvérek csak annyit írtak: Mark, ki vagy rúgva.

A műsor lement, és ez történt:

A jelenet maga egyébként fantasztikus, de nagyon-nagyon valószínű, hogy valójában semmi spoileres nem hangzott el, és így a Russo fivéreknek sincs semmi oka elbúcsúzni Ruffalótól.Várunk tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)