Hirdetés

Bosszúállók 4 - ez lenne az új csapat?

|

Felkerült egy kép az internetre, ami talán megmutatja, kik és milyen formában lesznek a következő film középpontjában.

Hirdetés

Egyelőre még csak találgatni lehet, hogy mi fog történni a jövőre debütáló, egyelőre még alcím nélküli Bosszúállok 4-ben, de most megjelent egy érdekes kép, ami könnyen lehet, hogy hivatalos forrásból származik, és elárul egy-két részletet a filmről. Értelemszerűen spoilerek következnek, szóval csak azok olvassanak tovább, akik már látták a Bosszúállók: Végtelen háborút.

Hirdetés

Nemrég megjelent az interneten egy promóciós kép, ami állítólag a Bosszúállók 4-hez tartozik, és nagyjából azok a hősök láthatóak rajta, akik túlélték Thanos csettintését.

Azonban van néhány érdekesség ezen a képen, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például érdemes megemlíteni, hogy Captain Marvel is ott van a hősök között, ráadásul már a képregényből ismert öltözéket viseli, illetve Amerika Kapitány ruhája is eléggé hasonlít a klasszikus változathoz (saját filmjének forgatási képein ugyebár más színösszeállítás volt látható), valamint Hulk is érdekes, egész testét fedő gúnyát visel, illetve a teste is kissé áramvonalasabb. Sokak szerint egyébként ez az újfajta Hulk megjelenés a képregényekben már ismert "Smart Hulk" formát takarja, amelyben Bruce nem csak emberfeletti erővel rendelkezik, de intelligenciája sem csorbul az átváltozás után. 

Egyelőre még nem tudni, hogy valóban így fognak-e majd kinézni a karakterek a folytatásban, mindenesetre érdekes ez a kiszivárgott anyag, és talán még igaznak is bizonyulhat.

Szerintetek hivatalos a kép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)