Hirdetés

Bosszúállók 4 - még idén láthatjuk az első előzetest?

|

Lehet, nem kell a Marvel Kapitány premierjéig várnunk arra, hogy választ kapjunk néhány fontos kérdésre a Bosszúállók 4-gyel kapcsolatban.

Hirdetés

Nem tudni még, mikor kezdi meg gőzerővel a Marvel a Bosszúállók 4 promózását, de az ünnepi szezon alkalmas lenne erre.

Hirdetés

MCU-s film már nem érkezik idén, viszont december 14-én mutatják be a Pókember: Irány a Pókverzumot, mely előtt simán ellőhetik a világ épp legjobban várt filmjének előzetesét. Játszhat még november 29. is, ugyanis egy éve ezen a napon jelent meg a Végtelen háború első előzetese. 

Egyelőre viszont csak annyit tudni, hogy még az év vége előtt megérkezhet az első videó. Ezt Erick Weber, a Critics Choice riportere árulta el, aki részt vett egy eseményen, melyen lehetett kérdezni az MCU ápolgatóitól, Ryan Cooglertől és Kevin Feige-től is. Elmondta, hogy a fejesek válaszai alapján Namor is feltűnhet a filmben, A galaxis őrzői 3-at pedig határozatlan ideig szüneteltetik.

Persze ez nem hivatalos bejelentés, de készüljünk úgy, hogy még idén jön az új anyag, ami valószínűleg rekordot dönt YouTube-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)