Hirdetés

Egyre több jel mutat arra, hogy jövő héten jön a Bosszúállók 4 trailere

|

Indul a Marvel hype-vonatja, ki száll fel rá?

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború a Marvel eddigi legnagyobb vállalása volt, amely tíz évnyi történést, számtalan filmet és még több karaktert terelt össze, hogy egy agyeldobós végjátékban lesokkoljon minket. Nem véletlenül csapunk le minden apró infómorzsára a Bosszúállók 4 kapcsán, azonban a stúdió még a hivatalos címet sem volt hajlandó elárulni. A spekulációk alapján azonban még idén megkaphatjuk a film első kedvcsinálóját. Elmondjuk, hogy miért gondoljuk ezt. 

Hirdetés

Az első és legfontosabb jel, hogy november 28-án lesz egy esemény, a Végtelen háború kérdezz-felelekkel tarkított vetítése, amelyen meglepő módon a rendezőpáros, Joe és Anthony Russo is ott lesznek. Az eventet a Cinerama Dome-ban, Hollywoodban tartják meg, ahová közel 1000 ember fér be, Russóék pedig Instagramon eléggé reklámozzák a rendezvényt, még jegyeket is sorsoltak rá, így könnyen megeshet, hogy az összejövetel végére tartogatják a várva-várt trailert. Erre utal az az egyszerű tény is, hogy tavaly a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét szintén novemberben, 29-én kaptuk meg. 

Márpedig Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke azt mondta korábban egy eseményen, hogy még idén megkapjuk az áhított videót, jövő héten pedig már átlépünk decemberbe, így vészesen fogy az idő. Persze nem biztos, hogy a kiszámíthatóságra játszanak, ugyanis a The Hashtag Show szerkesztőjének forrásai szerint a Marvel Studios ezúttal teljesen más marketingstratégiát követhet, mint korábban, vagyis az átlagosnál is jobban homályban tarthat minket a Bosszúállók 4 eseményeivel kapcsolatban. Az MCU Cosmic írója pedig úgy gondolja, hogy a Disney egy november 26. és december 2. közötti televíziós sportesemény félidejére időzítheti a szóban forgó videót. Az egyetlen ilyen - a vállalat által birtokolt csatornán futó - műsor az ESPN-en helyet kapó Titans vs. Texans összecsapás lesz, amely több mint tíz millió garantált nézőt jelentene. 

A fenti jeleket összegezve azt kaphatjuk eredményül, hogy a Bosszúállók 4 trailerére a jövő hét vége felé számíthatunk. Reméljük, hogy így is lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)