Hirdetés

Bosszúállók 4 - érdekes pletyka kering a neten a film végéről

|

A Bosszúállók: Végtelen háború folytatására bizony még várnunk kell, de most szárnyra kapott egy pletyka arról, hogyan végződik majd a film.

Hirdetés

Elképesztő népszerűségnek örvend a Marvel filmes univerzumának legújabb darabja, és bizony a készítőknek is rengeteget hoz a konyhára a szuperhősök kalandja. Nemrég pedig megjelent a neten egy érdekes bejegyzés, amiből talán kiderül, hogyan végződik a történet néhány hős számára. Ha még nem láttátok a Bosszúállók: Végtelen háborút, akkor csak saját felelősségre olvassatok tovább, mert spoilerek következnek!

Hirdetés

A 4chan oldalára felkerült egy elég furcsa bejegyzés, ami elméletileg arról szólt, hogyan végződik majd a Bosszúállók 4, de azóta már eltűnt az írás. Ha hihetünk a pletykának, akkor lesz egy eszköz, amivel a szuperhősök kihasználhatják a Végtelen Kövekben rejlő erőt - ezt a kütyüt láthattuk a már kiszivárgott forgatási képeken is kedvenceink kézfején. Miután a hősök legyőzik Thanost, néhány szereplő hozzájut egy-egy Végtelen Kőhöz, és dönteniük kell, mihez kezdenek.

Amerika Kapitány az Idő Kövét használva visszautazik az időben, és Peggyvel fog élni. Thor a Lélek Kövével feléleszti testvérét, Lokit, és a Földön építik újra Asgardot. Bruce Banner az Elme Kövének erejét kihasználva különválasztja magát Hulktól, majd búcsút vesznek egymástól. Hangya nem fogadja el a Valóság Kövét, inkább odaadja azt Wandának, aki a segítségével új erőforrást ad Vízió számára - ezek szerint tehát ő is feltámad majd. Végül Tony Stark kapja meg a Hatalom Kövét, amit egész egyszerűen elpusztít, a maradékot pedig felszippantja az orrával, habár ez valószínűleg csak vicc.

A pletyka arról is szólt, hogy a felsorolásban nem szereplő Tér Kövét esetleg Thanos legyőzéséhez használják fel a hősök, de az is lehet, hogy a segítségével kalandra indul Fekete Özvegy és Bucky Barnes. Sólyomszem pedig visszavonul a hősködéstől, már ha persze életben marad. Mondani sem kell, hogy ezeket az információkat tényleg csak pletykaként érdemes kezelni, de némelyik részlet nem is hangzik annyira valószínűtlennek.

Ti mit gondoltok, hogyan végződik majd a történet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)