Hirdetés

Bosszúállók 4 - elindult a visszaszámlálás

|

Sajnos túl nagy szám szerepel még a "napok" résznél, de legalább másodpercre pontosan tudni fogjuk a végjáték kezdetének időpontját.

Hirdetés

A Marvel hivatalosan is elindította a visszaszámlálót a még mindig cím nélküli Bosszúállók 4-hez. Az óra ketyeg, ami jó hír, az már kevésbé, hogy semmit nem láttunk még a cuccból, viszont a jelek szerint ez még az év végéig változni fog.

Hirdetés

A hír írásának pillanatában 175 és egy fél nap van hátra a Bosszúállók 4 premierjéig, erről tájékoztat mindig a nemrég elindított visszaszámláló. Addig pedig még bőven lesz időtök újra nézni elejétől a végéig az összes MCU mozit, és még a Marvel Kapitányra is beülhettek, ami a Bosszúállók 4 előtt, márciusban fog befutni.

A Russo testvérek egyébként befejezték az újraforgatásokat, és immár teljes erővel az utómunkálatokon dolgoznak. Az első trailer is készül, ami remélhetőleg még november végén befut majd. Mi már nagyon várjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)