Hirdetés

Bosszúállók 4 - felbukkan a Young Avengers csapat is?

|

A negyedik Avengers mozi egyik szereplője arra utalhat, hogy az Ifjú Bosszúállók is részesei lehetnek a jövőre érkező filmnek, vagy a filmes univerzum negyedik fázisának.

Hirdetés

Egyelőre elég keveset tudunk a Bosszúállók 4-ről, még a film pontos címét sem ismerjük, hiszen az alkotók szerint már az is erősen spoileres lenne. Ennek fényében a filmmel kapcsolatos legapróbb információ is kincset ér a rajongóknak, akik szerintem igencsak örülni fognak a friss híreknek. A potenciális spoiler táblát tessék ideképzelni! 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy új színésznőt kerestek Cassie Lang, vagyis Scott Lang (a Hangya) lányának szerepére. Nem sima színészcseréről van szó, hiszen Emma Fuhrmann, aki elvileg megkapta a szerepet a Bosszúállók 4-ben, jelenleg 16 éves, azaz 10 évvel idősebb Abby Ryder Fortsonnál, aki az első A Hangya moziban alakítottan Lang lányát. Korábban is érkeztek pletykák arról, hogy a Bosszúállók 4-ben fontos szerepet kap az időutazás, több olyan forgatási fotót is láttunk, amik elég valószínű, hogy az első Avengers mozi helyszínén és idejében játszódó jeleneteket örökített meg. Teljesen elképzelhető tehát, hogy az új részben nem csak a múltba utaznak el a hősök, hanem a jövőbe is ellátogatnak, ahol már jóval idősebb a Hangya lánya, aki egyébként a képregényekben maga is szuperhősnek állt. 

Cassie Lang ugyanis az apja halála után Stature néven tevékenykedett és a Young Avengers nevezetű csapat tagja lett. Apjához hasonlóan ő is képes volt megváltoztatni a méretét és igazi óriássá növeszteni magát. A képregényekben igazán szívhez szóló történetszálat kapott, ugyanis mindent megtett azért, hogy visszautazhasson az időben és megmenthesse édesapját. Cassie mellett képbe kerülhet a teljes Young Avengers csapat is, azaz az Ifjú Bosszúállók. Többször hallottuk már, hogy a Marvel filmes univerzum Bosszúállók 4 után kezdődő negyedik fázisa egy új kezdet lesz a filmes világ számára, ebbe az elképzelésbe pedig tökéletesen beleillik egy fiatalokból álló új szuperhőscsapat. 

Mindezt azonban még jobb, ha csak pletyka szinten kezeljük, Emma Fuhrmann szerepeltetésének híre ugyanis nem a Marvel Studiostól, hanem csupán a The Hashtag Show-ból származik, így nem árt, ha megvárjuk, míg egy hivatalos forrás is megerősíti mindezt. 

Ti örülnétek, ha már a Bosszúállók 4-ben feltűnne a Young Avengers csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)