Hirdetés

Bosszúállók 4 - spoilerezett Gwyneth Paltrow?

|

A Pepper Pottsot alakító színésznő kitett egy képet, amivel lehet, hogy elárult egy fontos részletet a negyedik Bosszúállók film kapcsán.

Hirdetés

Pár film még hátra van, amíg eljutunk a negyedik Bosszúállókig - például a harmadik, a Végtelen háború, ami jövő májusban kerül mozikba, és jelentős mennyiségű hőst vonultat fel. 

Hirdetés

Az viszont még nem zárja le teljesen a "Thanos kontra mindenki"-harcot. Már forgatják a Bosszúállók 4-et, melynek tengerentúli premierje 2019. május 3-ára várható. Gwyneth Paltrow, aki Tony jegyesét, Peppert alakítja, szerepelni fog benne, és lehet, hogy nem csak a háttérből segít, hanem részt vesz a harcban is. 

A színésznő Insta-sztorijába kitett képen látható, hogy mo-cap ruhát visel, amiről többen arra következtettek, hogy Pepper is páncélt húz, és Rescue néven szuperhőssé válik. A képregényben ez megtörtént, a 2009-es Invincible Iron Man részeként.

A kép nyilván hamar eltűnt, úgyhogy csak találgathatunk. Szerintetek esélyes, hogy valóban erről van szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)