Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - ezért vágták ki Loki jelenetét

|

Eddig homály fedte, miért is kellett kimaradnia Lokinak a Bosszúállók: Ultron korából, a gonoszt játszó Tom Hiddleston viszont nemrég elárulta, miért döntöttek úgy Joss Whedonék, hogy jelenetének mennie kell.

Hirdetés

A Tom Hiddleston által alakított Loki lett az utóbbi idők legnépszerűbb filmes Marvel-gonosza, és eredetileg úgy tervezték, hogy Thor fivére is megjelenik a Bosszúállók: Ultron korában. 

Loki eredetileg abban a jelenetben tűnt volna fel, amiben Thor álmát látjuk, amit Scarlet Witch idézett elő, de Hiddleston szereplése kicsit más hatást váltott ki, mint ahogy azt a készítők eredetileg tervezték. "Egy napig forgattam, és nagyon is élveztem, de aztán kaptam egy hívást Kevin Feige-től, aki azt mondta, hogy a próbavetítéseken a közönség túlértékelte Loki szerepét. Azt gondolták, hogy mivel benne vagyok, én irányítottam Ultront, és ez felborította az emberek várakozásait. Úgyhogy Joss és Kevin inkább azt mondták »Vágjuk ki, mert összezavarja az embereket.« Alapvetően megértettem, amikor megláttam a kész filmet" - mesélte Hiddleston. Bár a Bosszúállók 2-ből végül kimaradt, a karakter rajongói még láthatják Lokit, legközelebb a 2017-ben debütáló Thor: Ragnarokban.

Nektek melyik Marvel-gonosz a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)