Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - kiszivárgott a stáblista-jelenet

|

A Bosszúállók: Ultron kora stáblistája után ugyan nem lesz extra jelenet, de közben igen, és most úgy tűnik, ez idő előtt felkerült a netre.

Hirdetés

Hosszú idő után először nem érdemes megvárni egy Marvel film legvégét, ugyanis Joss Whedon elmondta, a stáblista után semmi nem várja a nézőket.

A készítők viszont gyorsan hozzátették, hogy a fontosabb stábtagok neveinek felsorolása után lesz valami extra apróság, ezért amikor lepörög az utolsó jelenet, még pár percig jobb, ha mindenki a fenekén marad. Vagy előreszaladhattok, és megnézhetitek a világ több pontján már a héten vetített Bosszúállók: Ultron kora kiszivárgott extra jelenetét, melyben egy ismerős arc bukkan fel, félig-meddig meglepetésként. Mi inkább azt javasoljuk, hogy várjatok, az élmény mégis jobb úgy, de ha nem bírjátok ki a CineStar cikkében megtaláljátok a videót. Csak saját felelősségre!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)