Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - beköszön Vízió (videó)

|

Kevesebb, mint két hét és a mozikba kerül az elődre minden téren rálicitáló Bosszúállók: Ultron kora, amelynek egyik szereplőjét eddig többnyire rejtegették, most viszont külön videót kapott.

Hirdetés

A Marvel nagyobb fokozatra kapcsolt a Bosszúállók: Ultron kora premierjének közeledtével, ezért olyan karaktert is felfednek a minden videóra és képre azonnal ráugró rajongóknak, akit eddig megpróbáltak többnyire rejtegetni: ő Vízió (eredeti nevén Vision), akit Paul Bettany és részben a CGI kelt életre. 

Nehéz lenne a karakterről és filmbéli szerepéről úgy nyilatkozni, hogy semmit se spoilerezzünk el, legyen elég annyit tudnotok róla, hogy egy Tony Starkhoz közeli szereplő ölt másik alakot, majd segít hőseinknek az emberiség elpusztítását szorgalmazó Ultron ellen. Éppen ezért csak saját felelősségre megnézendő a róla szóló klip, kizárólag a türelmetleneknek ajánljuk: 

A Joss Whedon rendezésében érkező Bosszúállók: Ultron kora premierje május hetedikén lesz, addig valahogy csak kibírjuk. Vagy ti az új Mad Max filmet jobban várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)