Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - az előző 21 Marvel filmre emlékezik az új trailer

|

Nem szabad elfelejteni, milyen hosszú út vezetett el idáig.

Hirdetés

Tíz (nálunk kilenc) nap múlva mozikba kerül a Bosszúállók: Végjáték, ennek örömére pedig a Marvel kiadott egy új előzetest, amibe nem új jeleneteket szuszakoltak, hanem az eddigi összes filmjük előtt tisztelegtek. 

Hirdetés

2008-ban az első Vasember mozival startol el a Marvel filmes univerzuma, a Bosszúállók: Végjáték pedig immár a 22. film lesz ebben a folyamatosan bővülő kánonban. Az elmúlt 11 filmes termésére emlékezik a legújabb előzetes, szóval ha egy kis nosztalgiára vágytok, akkor bátran csapjatok rá a Play gombra. 

A Bosszúállók: Végjáték hazai premierje április 25-én lesz, mi pedig természetesen készülünk majd spoilermentes első benyomások videóban, a bemutató után pedig masszívan spoileres kibeszélővel is. Ha látni akarjátok majd ezeket, akkor iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)