Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - bekerült egy jelenetsor a végére, de nem maradtatok le semmiről

|

Feldobták kicsit a Végjáték stáblistáját, hogy megpörgessék a Pókember: Idegenben szekerét.

Hirdetés

Bár a Végjáték tökéletes lezárása lehetne a teljes Marvel filmes univerzumnak, a Marvel Studios persze nem akarja nyugdíjba küldeni aranytojásokat tojó tyúkját. Az MCU harmadik fázisának tényleges lezárása, a Pókember: Idegenben ráadásul még hátravan. Ennek a filmnek a promóciójára akartak most ráerősíteni legújabb húzásukkal. 

Hirdetés

Eredetileg ugyebár nem láthattunk semmiféle stáblistát jelenetet a Bosszúállók: Végjáték esetében, most azonban változtattak kicsit a dolgokon, és odabiggyesztették a film végére a Pókember: Idegenben második előzetesét. Ezt a trailert nemrég ti is láthattátok itt, a GSO-n, ráadásul már magyar szinkronos verzió is létezik. Szóval csak ezért nem érdemes újra beülni a Végjátékra, de egyébként magát a filmet nem árthat többször is megnézni, én sem bírtam megállni egy alkalomnál. 

Ti várjátok már egyébként a Pókember: Idegenbent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)