Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - kiderült Amerika Kapitányról egy érdekes részlet

|

Egyel kevesebb rejtély maradt a Végjáték végjátékával kapcsolatban.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték talán lezárta az Infinity Sagát, de a rajongók számára így is maradtak kisebb-nagyobb megválaszolatlan kérdések, többek között Amerika Kapitányt illetően. Aki látta a filmet, az tisztában van vele, hogy Steve Rogers visszautazott az időben, hogy leélje életét szerelmével, Peggy Carterrel, majd pár boldog évtized után visszatért, hogy átruházza a pajzsát Sólyomra. 

Hirdetés

Ez a jelenet sokakban vetett fel kérdéseket például az idővonal miatt, de visszatérő bizonytalanság az is, hogy Steve valójában mennyi idős a Végjáték végén. Szerencsére a film vizuális effektekért felelős producerének, Jen Underdahlnak köszönhetően ez a rejtély is megoldódott: a szakember a Wirednek nyilatkozva árulta el, hogy több kérdés is felmerült az idős Amerika Kapitánnyal kinézetével kapcsolatban, az egyik például az volt, hogy "miképpen nézne ki egy szuperkatona 106 évesen". 

Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy Underdahlék miképpen jutottak arra, hogy Steve Rogers már a 106. évét tapossa, amikor a film végén a padon ücsörög, ugyanis kedvenc Kapitányunk 1918. július 4-én született, a Bosszúállók: Végjáték pedig 2023 környékén játszódik (attól most elegánsan vonatkoztassunk el, hogy a jégbe fagyva valószínűleg nem öregedett, a naptár szerint korrekt az évszám). 

Ugye ezután ti is nyugodtabban tudtok majd aludni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)