Hirdetés

Hidegrázós, ahogy a közönség reagál a Bosszúállók: Végjáték jeleneteire

|

Íme pár pillanat, ami a karanténban csücsülve emlékeztet minket rá, hogy miért jó élmény moziba járni.

Hirdetés

Tavaly áprilisban még azon izgultunk, hogy a Marvel miképpen zárja le a filmes univerzumának eddigi három fázisát a Bosszúállók: Végjátékkal, most viszont a bezárt mozik miatt jobb híján az marad, hogy otthon idézzük fel, milyen volt sok emberrel együtt átélni az efféle emlékezetes momentumokat.

Hirdetés

Egy Twitter-felhasználó, bizonyos Scott Gustin szerencsére néhány feltöltött videóval segít emlékezni arra az érzésre, ahogyan a közönség reagál a Végjáték egyes pillanataira. Például arra, amikor Amerika Kapitány több évnyi várakozás után végre felemeli a Mjölnirt, megjelennek a portálok, vagy éppen Tony Stark elsüti a legendás egysorosát, az "Én vagyok Vasembert". 

Persze nem elhanyagolható a női hősök összeállása sem, de abban talán megegyezhetünk, hogy ez kevésbé hidegrázós, mint a fentiek:

Nektek mik voltak a kedvenc jeleneteitek a Bosszúállók: Végjátékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)