Hirdetés

A Russo testvérek bennfentes videókat és háttérinfókat osztottak meg a Bosszúállók: Végjátékról

|

Most lett egy éves a Marvel első történetszálát lezáró mozi. Joe és Anthony néhány érdekes infóval és kulisszák mögötti jelenettel hálálta meg a rajongók lelkesedését.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői összehoztak egy virtuális filmnéző bulit tegnap este, és közben megemlékeztek a filmipar egyik legnagyobbat szóló mozijának érdekesebb pillanatairól. A végén még egy Instagrammos élő adást is összehoztak, ahol Robert Downey Jr. társaságában beszélgettek Tony Stark utolsó jeleneteiről.

Hirdetés

A testvérek hivatalos Twitter oldalára egy rakás videó felkerült, kezdve azokkal a pillanatokkal, amikor lepörögtek Downey és Chris Evans utolsó jelenetei.

Mint kiderült, a sokat emlegetett "I love you 3000" valójában egy olyan szöveg volt, amit Downey fia mondogatott neki a való életben.

A Végjáték egyik legizgalmasabb pillanata az volt, amikor Amerika Kapitány felkapta Mjolnirt és Mortal Kombat kombókat pörgetve próbálta agyonverni Thanost. A rendezők elmondása szerint Evans nagyon izgatott lett, amikor meséltek neki erről a jelenetről.

"Ezek a csapatok tele vannak képregény rajongókkal, szóval képzelhetitek, hogy mennyire izgatott volt mindenki, amikor ezt a jelenetet forgattuk."

Egyébként az is tervben volt egy ponton, hogy maga a Kapitány személyesítse meg a Lélekkövet, de ezt az ötletet viszonylag hamar kukázták. Persze nem ez volt az egyetlen ötlet, ami kimaradt a végleges filmből.

"Volt egy jelenet, amiben Thor lepisált volna egy erkélyről Új Asgardban, hogy ezzel kihangsúlyozzuk, hogy mennyire leépült. Aztán végül is rájöttünk, hogy erre már nem volt szükség."

Az egyik legnehézkesebb jelenet az volt, amikor Hulk megtanulja az időutazás szabályait az Ősvarázslótól. A Russo testvérek állítása szerint expozíciót sokkal nehezebb leforgatni, mint akciót.

Azt is elárulták, hogy több Russo gyerek is bekerült kisebb-nagyobb cameókra. A három gyerek például, akik Hulkkal akartak fotózkodni mind a családba tartoztak. Ken Jeong és Yvette Nicole Brown is feltűntek a filmekben, ők korábban együtt dolgoztak Russóékkal a Community című sorozatban. A Kimenekítésben szerepelt Sam Gargrave is ezért került be.

Később még több kulisszák mögötti pillanat is felkerült, például Brie Larson első napja Captain Marvelként.

A mai napig alig hisszük el, hogy láttuk, amint az összes Bosszúálló összeállt a mozivásznon. A mostani helyzet erősen hátráltatta a filmgyártást, de reméljük hamarosan visszatérhetünk majd a Marvel filmes univerzumának történeteihez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)