Hirdetés

Tele van a net Bosszúállók: Végjáték spoilerekkel, meneküljetek!

|

Valahogyan kiszivárogtak a film legfontosabb eseményei, mostantól aknamező a Twitter, a Reddit, és a teljes közösségi média.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy mire tegnap Európában felébredtünk, a Trónok harca új részének szinte teljes cselekményét össze lehetett rakni külföldi oldalak cikkeinek címeiből, a hézagokat meg drága jó ismerősök és ismeretlenek posztjai töltötték be, de arra nem számítottunk, hogy a Bosszúállók: Végjáték egy héttel a premier előtt már szivárogni fog.

Hirdetés

Márpedig főleg a Twitter lett veszélyes terep, ahol sokan pofátlanul tolják a spoilereket. A legtöbben próbálnak minden kapcsolódó hasthaget elnémítani, de néha ez sem elég, páran ezt képes posztokkal játsszák ki. Keringenek videók is, melyek valószínűleg valami nagyon korai vetítésről kerültek ki. Redditen a különböző subredditek moderátorai törlik a spoileres bejegyzéseket, de ők sem tudnak mindig elég gyorsak lenni. Az a legbiztonságosabb, ha a premierig (vagy ameddig meg nem nézitek a filmet), kerülitek az ilyen oldalakat, Facebookon is csak a mi oldalunkat nyissátok meg, és az alábbi kommentszekciót is csak saját felelősségre ajánljuk (aki spoilerezik, az természetesen azonnal bant kap).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)