Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - néhány nap múlva már a Marvel is spoilerezni fog

|

A rendezők azt javasolják, hogy aki még nem látta a filmet, ezen a hétvégén nézze meg.

Hirdetés

Néhányan talán emlékeztek arra, amikor az amerikai AMC hivatalos Facebook oldalán azelőtt spoilerezte el a The Walking Dead egyik fontos eseményét, hogy a kapcsolódó rész lement volna az Egyesült Államok keleti partján. 

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mikortól szabad spoilerezni, de hála a kevésbé figyelmes netezőknek, biztosan sokan értesülhettek már akaratukon kívül az új Bosszúállók film egy-egy nagy csavarjáról. Korábban maga a Marvel, valamint a Russo testvérek is kampányoltak a spoilerezés ellen, most viszont úgy tűnik, hétfőtől nincs megállás. Ekkor oldják fel a hivatalos, spoilerekre vonatkozó tiltást, ami azt jelenti, hogy a Marvel kommunikációs csatornáin is megjelenhetnek a Végjáték fordulataihoz kapcsolódó posztok. A rendezők részben azért csinálják a filmeket, hogy legyen miről beszélni, és szerintük ez a két hét elég volt, hogy mindenki megnézze, aki nagyon akarta.

Azért erre örökké emlékezni fogunk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)