Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - jöhet egy kis szuperhősös bakiparádé?

|

A film ugyan többnyire komoly dolgokról szólt, de azért a forgatáson néha egész vidám volt a hangulat.

Hirdetés

Elég gyakori, hogy egy forgatáson nem sikerül elsőre felvenni egy jelenetet, mert például elrontanak valamit vagy pont a legrosszabbkor röhögik el magukat a színészek, de igazából bármi közbejöhet. Így pedig elölről kell kezdeni az adott részt, de az elbaltázott pillanatokat sokszor megőrzik maguknak a stúdiók, hiszen remek összeállítást lehet azokból készíteni a rajongók számára.

Hirdetés

Több MCU-s filmhez is érkeztek már olyan videók, amelyekben betekinthettünk a kulisszák mögé, és megnézhettük, hogyan bénáznak és viccelődnek a színészek a kamerák előtt. Hamarosan pedig megjelenik a Bosszúállók: Végjáték digitális változata, ami mellé amolyan extraként fogunk kapni egy bakiparádét is a forgatásról.

A teljes anyag értelemszerűen még nem elérhető, de most érkezett hozzá egy rövid ízelítő, amiben feltűnik például az Amerika Kapitány sisakjára panaszkodó Chris Evans, illetve a szövegét alaposan elrontó Robert Downey Jr. is. Érdemes belenézni, ha szeretitek az ilyesmit.

A film digitális kiadása külföldön július 30-án lesz elérhető, a Blu-ray verzió pedig augusztus 13-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)