Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - már csak az Avatar előzi meg bevételek tekintetében

|

A premiert követő második héten átlépte a 2 milliárd dollárt, mellyel beelőzte a Titanicot, és nagyon közel jár már az Avatar rekordjához.

Hirdetés

Továbbra is őrületesen pörög a Bosszúállók: Végjáték, egy rendkívül erős nyitást követően nem vesztett lendületéből.

Hirdetés

11 nap alatt sikerült 2 milliárd dolláros bevételt termelnie, míg az Avatar 47, a Végtelen háború 48, a Star Wars: Az ébredő Erő pedig 54 nap alatt jutott el idáig. 2,188 milliárdjával megelőzte a Titanicot, így egyedül az Avatar 2,78 milliárd dolláros rekordját kell megdöntenie, hogy az élre állhasson, és elég jó esélye van arra, hogy ez sikerülni fog neki.

Érdeklődve várjuk, melyik lesz a következő olyan film, ami képes megismételni ezt a sikert. A Végjátékkal együtt csak a cikkben említett 5 filmnek sikerült eddig 2 milliárd fölé jutnia. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)