Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - a hazai mozikban is látható lesz a bővített verzió

|

A következő hónapban ismét megleshetjük a grandiózus filmet, és ezúttal néhány extra jelenetet kapunk.

Hirdetés

Eredetileg április végén debütált hazánkban a Bosszúállók: Végjáték, de a Disney nemrég úgy döntött, extra jelenetekkel megspékelve újból a mozikba küldi a szuperhősös kalandot. Ráadásul nem csak a tengerentúlon, hanem Magyarországon is elérhető lesz az új változat.

Hirdetés

Bizony a magyar Marvel-rajongók sem maradnak ki az újrázásból, mivel július 11-től kezdve a hazai mozik is vetíteni fogják a film vadonatúj jelenetekkel kibővített verzióját. Azt már tudjuk, hogy nagyjából milyen újdonságokra számíthatunk, és ugyan nem egy teljesen más filmet kapunk, de azért valószínűleg sokaknak megér majd egy mozijegyet, hogy újból láthassák hőseiket. Az extra tartalmak eredeti nyelven, magyar felirattal lesznek megtekinthetők.

Ez a kis akció pedig könnyen elég lehet ahhoz, hogy a Bosszúállók: Végjáték megelőzze a 2009-es Avatart bevételekben, úgyhogy kíváncsian várjuk, miképp alakulnak az elkövetkező hetek.

Ti beültök majd a bővített változatra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)