Hirdetés

Érzelmes videóban búcsúznak a színészek a Bosszúállóktól

|

A színészek rengeteg megható pillanatot éltek át az utolsó rész forgatása alatt, ezekről meséltek egy rövid összeállításban.

Hirdetés

Itthon is a mozikba kerül a Bosszúállók: Végjáték kibővített változata, ami sok újat ugyan nem mutat, arra jó lehet, hogy újra átéljük azokat a fantasztikus pillanatokat, amiket a több mint 3 órás film megjelenésekor egyszer már megtapasztaltunk.

Hirdetés

Valószínűleg sok rajongó bőgött a teremben a film alatt, de a forgatás során a színészek is elmorzsoltak néhány könnycseppet. Hosszú éveken át dolgoztak azon, hogy naggyá tegyék ezt a franchise-t, teljesen összenőttek a szerepekkel, így nem csoda, hogy nehéz volt búcsút venni a szuperhősöktől.

A héten debütáló Pókember: Idegenben végleg lezárja a negyedik fázist, és elkezdhetünk izgulni a következő szuperhős generációért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)