Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - új trailert láthatott a sajtó, ez történt benne

|

Túl nagy spoilerek nincsenek a bemutatott videóban. A leírás szerint a korábbi trailer egyik részének bővített verzióját láthatták a kiváltságosak.

Hirdetés

A Disney már meglepett minket a héten egy elég dögös új Bosszúállók: Végjáték trailerrel, de a CinemaCon Disney paneljén egy hosszabb, tartalmasabb darabot is mutattak a filmből, amit egyébként a ComicBook.com írói is láttak.

Hirdetés

Az új videót valószínűleg még sokáig nem fogja látni a nagyközönség, úgyhogy azoknak, akik nem tudtak ott lenni az előadáson, az újságírók leírásai maradnak. Talán mondanunk sem kell már, de az innentől kezdődő sorok spoilereket tartalmazhatnak. Ha nem akarsz tudni semmit a cselekményről, akkor ne olvass tovább (bár ez esetben érdekelne, hogy mit csinálsz ebben a hírben).

Íme az előzetes rövid leírása, amelyet a ComicBook.com közölt le:

Captain Marvel készen áll rá, hogy elinduljanak a Bosszúállók bázisáról, és megöljék Thanost. Fekete Özvegy csapatban akar dolgozni, de Carol lazán visszaszól, mondván hogy lényegtelen, hiszen Thanos úgysem találkozott még senkivel, aki olyan erős lenne, mint ő. Amerika Kapitány elismeri, hogy "odafönt" Carol tényleg tapasztaltabb, mint mindnyájunk együttvéve, de szerinte akkor is csapatban kellene ezt csinálniuk. Marvel hozzáteszi, hogy ismer embereket, akik tudhatják, hogy Thanos helyzetét.

Nebula gyorsan csatlakozik, és közli, hogy nincs szükség keresgélésre, ő pontosan tudja Thanos hollétét.

Vágás, Nebula elkezd mesélni arról, hogy Thanos beleerőszakolta a vágyat arra, hogy apja kedvében járjon, ami így még akkor is élt benne, amikor szétszerelte őt és fájdalmat okozott neki. A válasza arra kérdésre, hogy hova mennének, ha terve sikerrel végződne mindig az volt, hogy "a kertbe".

Feljön egy hologram, Mordály mutatja, hogy két nappal korábban egy másik bolygón a Földihez hasonló katasztrófa történt, és Thanos valószínűleg újra használta a köveket. Carol arra akarja használni a köveket, hogy visszacsinálja Thanos csettintését. Fekete Özvegy benne van. Bruce Banner hezitál.

Captain Marvel odaveti, hogy azért nem tudták legyőzni Thanost az első alkalommal mert "legutóbb én nem voltam veletek".

"Héj, új lány, ebben a szobában mindenki éli a szuperhős stílust, de ha meg nem sértelek, akkor megkérdezném, hogy te mégis hol jártál eddig?" - kérdezi Rhodes Caroltól. Erre az volt a válasza, hogy olyan bolygók lakóniak segített, melyeken nincsenek Bosszúállók. Thor odalép Carol elé, és odahívja Stormbreakert. Meg se rezzen.

"Őt kedvelem" - mondja Thor.

Vágás, "na gyerünk, kapjunk el ezt a rohadékot" mondja Amerika Kapitány - angolul a "son of a bitch" kifejezést használja Kapi, ami korábban elképzelhetetlen lett volna a káromkodást mellőző hőstől.

Bejön a Végjáték logó. A Benetart látjuk, ahogy repül az űrben. Minden Bosszúálló a fedélzeten van, Tonyt leszámítva. Fekete Özvegy, Amerika Kapitány és Rhodey sosem voltak az űrben, amin Mordály megütközik, és szépen megkér mindenkit, hogy ne hányják össze a hajót. Beindul a hiperűrugrás, Kapitány bámulja a fényeket, a hajó pedig elsuhan.

Gyakorlatilag a korábbi trailerekben látott jelenetek bővített verziója mindez, ami még mindig nem mond túl sokat a sztoriról. Ez mondjuk nem is annyira baj, hiszen néhány hét múlva már világszerte vetítik majd a Végjátékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)