Hirdetés

Egy jelenet erejéig a Doctor Strange film egyik szereplője is felbukkant volna a Bosszúállók: Végjátékban

|

Egy korai forgatókönyv alapján egy visszatekintő jelenetben kapott volna helyet Strange egyik ellensége.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékban megjelent a Doctor Strange mozifilmben megismert és elhunyt Ősvarázsló, vagyis Tilda Swinton karaktere, viszont a napokban kiderült, hogy Strange tanítómestere mellett, egy korai vázlat szerint még Dormammu is szerepelhetett volna a filmben.

Hirdetés

A Végjáték eredeti forgatókönyvében Dormammu úgy kapott helyet, hogy amikor a Hulk visszautazik 2012-be, hogy az Idő kövét megszerezze az Ősvarázslótól, a háttérben látható lett volna Hong Kong pusztulása, valamint amint a sötét dimenzió uralkodója leereszkedik az égből. A Russo testvérek végül úgy döntöttek, hogy a jelenet Dormammu nélkül is teljesen érthetően és hatásosan működik, ezért inkább nem került bele a filmbe Strange ellensége.

A következő, Doctor Strange főszereplésével készülő mozifilm 2021-ben kerül a mozikba, és még akár az is lehet, hogy Tilda Swinton és akár Dormammu is felbukkanhat egy-egy rövid jelenet erejéig. A legújabb híresztelések alapján Benedict Cumberbatch szerepelni fog a WandaVision sorozatban, hogy a karaktere felbukkanásával jobban összeköthessék a Marvel univerzumában játszódó történeteket.

Ti örültetek volna, ha újból feltűnik a mozivásznon Dormammu karkatere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)