Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - rengeteg jelenettel pakolták meg az új előzetest

|

Mikor már azt hittük, hogy a Marvel takaréklángon hagyja égni a Bosszúállók: Végjáték marketingjét, akkor felkerül az internetre egy új videó, tele izgalmas pillanatokkal.

Hirdetés

Mivel nagyon pozitívak a tesztközönség visszajelzései, ezért epekedve várjuk már, hogy beülhessünk április végén a Marvel eddigi három fázisát lezáró Végjátékra, amellyel kapcsolatban a legutóbbi poszterek már elspoilereztek egy-két meglepetést, de aki még mindig nem bírja ki a premierig, az most újabb kedvcsinálóval csillapíthatja a szuperhős-szomját. 

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték alábbi trailerében életben maradt hőseink egyesítik erejüket, hogy visszacsinálják mindazt, amit Thanos tett a Végtelen háborúban, de hogy siker övezi-e majd a próbálkozásukat és a Marvel mennyire próbál meg minket becsapni a látottakkal, az még kérdéses:

A film április 25-én kerül a hazai mozikba és várhatóan picivel több, mint 3 órás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)