Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - ezúttal semmiképp sem akarnak túl sokat mutatni

|

Nem kell attól félnünk, hogy ellőnek kulcsfontosságú jeleneteket az előzetesek során.

Hirdetés

A Marvel fejesei eddig is kiemelten ügyeltek arra, hogy a Bosszúállók mozik előzetesei nem rondítsanak bele a filmélménybe, magyarul még véletlenül se áruljanak el túlzottan sokat a kedvcsináló videókkal - ennek érdekében pedig akár kamu jeleneteket is simán bedobtak a trailerekbe. Ez a tendencia fokozottan igaz lesz a nyáron érkező Végjáték esetében.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője ugyanis elárulta, hogy a promóciós kampány során csak és kizárólag a film első 15-20 percéből származó anyagokat használnak majd fel. Mivel a Végtelen háború 2 óra 40 perces játékidővel bírt, és valószínűleg a negyedik Bosszúállók mozi sem lesz rövidebb, ez a körülbelül 20 perces szelet nagyon aprónak mondható. Feige külön hangsúlyozta, hogy szerinte a Disney marketingesei a legjobbak a szakmában, úgyhogy semmi okunk nincs az aggodalomra, garantáltan a moziteremben érnek majd bennünket a nagy meglepetések. 

Ez pedig így is van rendjén. Nem véletlen, hogy még a Bosszúállók filmek szereplői sincsenek pontosan tisztában a film cselekményével a premier napjáig, ugyanis egy csomó hamis forgatókönyvet is eléjük raknak, így sosem tudhatják, melyik könyvben vannak valódi jelenetek és mi fikció csupán. Erre szükség is van, ha olyan szószátyár színészekkel dolgozik az ember, mint Tom Holland.

Ti örültök, hogy nem fognak a későbbi előzetesek sem sokkal többet mondani a 2019. április 25-én érkező Bosszúállók: Végjátékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)