Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - nem lett még megfejtve a film összes rejtélye

|

A rendezők szerint akadnak olyan fontos easter eggek, amelyeket eddig még nem találtak meg a rajongók.

Hirdetés

Legyen szó filmről vagy játékról, a rajongók imádják az alaposan eldugott easter eggeket, amelyek általában csak szimpla érdekességek, de előfordulhat, hogy mögöttes tartalmat hordoznak. Az alkotók szerint a legújabb Bosszúállókban is bujkálnak még megtalálásra váró, lényeges apróságok, amit még nem fedezett fel a nagyérdemű.

Hirdetés

A film rendezői, a Russo-testvérek nemrég a Redditen tartottak egy "kérdezz-felelek" fogadóórát , amely során természetesen elárasztották őket kérdésekkel. Egy edmoody69 nevű felhasználó például afelől érdeklődött, hogy vannak-e még a Végjátékban olyan fontosabb easter eggek, amelyeket még nem fedeztek fel a rajongók.

A válasz egy tömör és lényegre törő igen volt.

Akár még az is lehet, hogy vannak utalások a filmben az MCU jövőjét illetően, hiszen például a Vasember 2-ben már feltűnt Wakanda, az első Thorban pedig a Végtelen Kesztyű, szóval elképzelhető, hogy valamilyen módon ismét előrevetítettek nekünk bizonyos dolgokat a srácok. Mindössze csak meg kell találni a nyomokat, de ez még egyelőre a nézőkre vár.

Egyébként még A galaxis őrzőiben is van egy eddig rejtve maradt easter egg, legalábbis a rendező, James Gunn ezt állítja. Nemrég ugyan azt nyilatkozta, hogy részben fel lett fedezve, de a jelek szerint még senki sem állt elő a megoldással, pedig már lassan négy éve annak, hogy a mozikba került a film.

Ha valaki talál valami érdekeset, akkor ossza meg velünk kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)