Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - így készült az új Hulk

|

A film különleges effektjeinek koordinátora mesélt egy kicsit a karakterről.

Hirdetés

A Bosszúállók filmek mindig is tele voltak elképesztő jelenetekkel, amelyeket a digitális technika segítségével alkotott meg a csapat. Ebből több mint 3000-et láttunk az utolsó filmben, ahol természetesen Bruce Banner nagy zöld pajtása is fontos szerephez jutott.

Hirdetés

A film vizuális effektjeiért felelős Dan DeLeeuw az alábbi videóban mesélt egy kicsit arról, hogyan alkották meg az új Hulkot, milyen trükköket vetettek be az új jelenetekben, és hogyan tették a lehető legrealisztikusabbá a karaktert, hogy ne csak a csatákban, hanem a könnyedebb, beszélgetős jelenetekben is megállja a helyét.

Ahogy a videóban is elhangzik, a Végjáték Blu-ray megjelenése rengeteg hasonló videóval lepi majd meg a rajongókat, alig várjuk, hogy egy kicsit bepillantsunk a kulisszák mögé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)