Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték lett minden idők legnépszerűbb filmje az IMDb-n

|

Igen, még A remény rabjait is lenyomta, legalábbis egy időre.

Hirdetés

Hosszú idő óta megmásíthatatlan tényként kezelte mindenki azt, hogy az IMDb népszerűségi listáján az 1994-es A remény rabjai birtokolja az első helyezést, 9,3 pontos értékelésével. Nos, a Bosszúállók: Végjáték most elorozta tőle a trónt. 

Hirdetés

Az értékelések alapján felállított "Most Popular" listán ugyanis a Végjáték lenyomta A remény rabjait, és az első helyre került. Pozícióját azonban nem tudta túlzottan sokáig tartani, jelen pillanatban épp a második helyen van, egyúttal visszacsúszott 9,2 pontra. Ez a helyezés mondjuk elég biztosnak tűnik, hiszen a harmadik helyen 8,6 ponttal áll a Csillagok között, a negyediken 8,5 ponttal a Bosszúállók: Végtelen háború, az ötödiken pedig ugyanennyivel a Pókember - Irány a Pókverzum. 

Szerintetek mi lesz a Végjáték és A remény rabjai párharcának vége, melyik film betonozza be magát végül az első helyen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)