Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - Natalie Portman is benne volt, pedig nem volt ott a forgatáson

|

A vágók a Thor: Sötét Világ fel nem használt jeleneteivel dolgoztak, és új szinkront tettek alá.

Hirdetés

Talán már nincs köztetek olyan, aki ne látta volna a Bosszúállók: Végjátékot (és egyébként szeretné megnézni), de azért a biztonság kedvéért kitesszük a spoiler figyelmeztetést, hátha valaki elfelejtette, hogy egyébként már hetek óta megy a film a mozikban.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékban Thor és Mordály visszamennek 2013-ba, a Thor: Sötét Világ Asgardjába, ahol Natalie Portman karakterét épp kísérgetik az asgardi szolgálólányok. Minden képkocka, amiben feltűnt a színésznő, az valójában fel nem használ Thor 2 jelenetekből származik, a háttérben hallható beszélgetést pedig utólagos szinkronnal adták hozzá. Natalie Portman így csak a hangját adta a Végjátékhoz. Hasonló a helyzet egyébként a cellájában lazuló Lokival is.

Egy 2016-os interjúban Portman kisasszony elmondta, hogy ő egyelőre végzett az MCU-val, de ha később szeretnék behúzni valamiért, akkor igazából vállalni fogja, ha nincs egyéb akadálya. Meglátjuk, hogy erre sor kerül-e majd az MCU következő történetszálában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)