Hirdetés

Ez a Bosszúállók: Végjáték hír nem szól semmiről

|

De tényleg, a világon semmiről sem. Mi előre szóltunk.

Hirdetés

Időről időre felmerül bennetek a kérdés, miért kerül elő egy-egy téma olyan gyakran. A válasz persze végtelenül egyszerű: akadnak olyan új vagy felkapott játékok, filmek, szolgáltatások, amelyek az olvasóink hatalmas tömegét foglalkoztatják, így lehet, hogy egy valakit nem érdekel a Marvel Kapitány második heti bevételi mutatója, de a kattintások pontosan azt mutatják, hogy valójában az olvasótáborunk túlnyomó többsége el akarta olvasni, mennyit termelt épp a 21. Marvel mozifilm.

Hirdetés

Ahogy már a cím is világosan jelzi, ez a hír tényleg nem szól semmiről, nem derültek ki új információk a Bosszúállók: Végjáték kapcsán, nem érkezett új előzetes, még csak játékfigurákról sem szivárogtak ki spoileres képek. Ha azonban ez a rövidke "hír" így is a GSO főoldalának jobb szélén, a legolvasottabb cikkek szekcióba kerül, sőt esetleg előkelő, netán dobogós helyre kúszik itt, akkor azért egy világos, és egyben elgondolkodtató képet kapunk arról, mennyire dominál a tartalomfogyasztási szokásoknál a konkrét átadott információ, és mennyit nyom a latba maga a témakör. Persze lehet, hogy épp azért kattintottatok, mert nem akartátok elhinni, hogy tényleg nem szól semmiről a cikk. Ez a leganticlickbaitebb clickbait, ha szabad ezt a kifejezést használni.

Jobb híján pedig azokat, akik az egyértelmű cím ellenére is idetévedtek, egy cicás giffel tudom jutalmazni, hogy ne érezzék teljesen feleslegesnek a kattintást. Cicás gifekből sosem elég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)