Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - a Disney hivatalosan elindította a film Oscar-kampányát

|

Cseppet sem meglepő, hogy az alkotók szobrot, vagy épp szobrokat várnak el a legutóbbi Bosszúállók mozitól.

Hirdetés

Felkerült a Walt Disney Studios "For Your Consideration" nevezetű weboldalára a Bosszúállók: Végjáték is, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a világrekorder Avengers mozit is szeretné a stúdió a jövő februárban esedékes 92. Oscar-gála díjazottjai között látni, ezzel pedig hivatalosan is elstartolt az ennek elérését megcélzó kampány. 

Hirdetés

A kampány részeként Los Angelesben, San Franciscóban, New Yorkban és Londonban vetítéseket fognak tartani, a Writers Guild Theaterben pedig október elsején a Bosszúállók: Végjáték megtekintése után a résztvevők beszélgethetnek is majd Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal. A Bosszúállók: Végjáték mellett ugyancsak Oscar-díjra szánja a Disney az élőszereplős Aladdin és Az oroszlánkirály filmeket, a Toy Story 4-et, és a novemberben érkező Jégvarázs 2-t is. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Disney egészen pontosan milyen Oscar-díjakat céloz meg a Bosszúállók: Végjátékkal, de a legtöbbek szerint a legjobb színésznek járó díjat szeretnék megszerezni Robert Downey Jr. számára, aki 2008 óta alakítja Vasember, a legutóbbi Avengers filmben pedig tényleg remekelt. A Végjáték egyik rendezője, Joe Russo úgy fogalmazott, hogy bár nem díjak elnyeréséért gyártanak filmeket, Robert Downey Jr. játékát azért mindenképp ki kell emelnie, hiszen szerinte sosem reagált még úgy a nézőtér egy színészi alakításra, mint a Végjátékban Tony Stark jeleneteire - nyilván itt azért érezhető némi túlzás, de az kétségtelen, hogy Downey Jr. munkájára még sokáig emlékezni fogunk. Russo szerint ha ez nem érdemel Oscar-díjat, akkor nem tudja, mi igen. 

Szerintetek is járna egy szobrocska Robert Downey Jr.-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)