Hirdetés

A Végjáték írói nem is sejtették, hogy az új Pókemberrel elindulhat a multiverzum

|

A Pókember: Idegenben új dimenziókat nyit majd meg a Marvel filmes univerzumában, de ebbe nem mindenki volt beavatva.

Hirdetés

Remélem mondanom sem kell, de az alábbi cikk bizony SPOILERES, úgyhogy csak saját felelősségre legeltessétek a szemeteket a következő bekezdésen.

Hirdetés

A héten befutott a Pókember: Idegenben második előzetese, amiből rengeteg dolog kiderül. Például az is, hogy az egyik csettintés elég durva következményekkel járt a dimenziónkat tekintve. Peter Parker fel is dobja a multiverzumos labdát, és bár választ nem kapunk a kérdésre, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha ebbe az irányba terelgetnék a sztorit. Egyértelműnek tűnhet, hogy ha így van, akkor azt a Marvel írói hosszú évek óta tervezik, és közös erővel ide futtatták ki ide a filmeket, de ez egyáltalán nem igaz.

A Bosszúállók: Végjáték írói, Christopher Markus és Stephen McFeely (ők feleltek egyébként a Végtelen háborúért és a Polgárháborúért is) a The Hollywood Reporternek adtak interjút a héten, amiből kiderült, hogy őket is meglepte a hétfői Pókember előzetes. Arra a kérdésre, hogy szerintük így fogják-e behozni a mutánsokat az MCU-ba, azt válaszolták:

Bármi megtörténhet, de nem tudom, hogy szükség van-e erre. A genetikai mutáció egyszerűen csak megtörténik. Lehet, hogy már most ott vannak a mutánsok. Szerintem ha Kevin Feige egyszer úgy dönt, hogy megcsinálja az X-Men vagy a Fantasztikus Négyest, akkor nem úgy fog történni, ahogy gondoljátok. Szerintem van egy nagyon okosan felépített verziója erre az esetre.

Akárhogy is, izgatottan várjuk a Pókember: Idegenbent, mert alaposan felforgathatja az általunk ismert filmes világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)