Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - végre teljesen világos, ki halt meg és ki van életben

|

Az új poszterek egyértelművé tesznek pár korábban nyitott kérdést.

Hirdetés

Már csak egy hónap van hátra a Bosszúállók: Végjáték bemutatójáig, ennek örömére pedig a stúdió kiadta a filmhez tartozó karakterposztereket. A mutatós képeket a Végjáték színészei saját profiljaikon is posztolták a közösségi oldalakon: mindenki az általa alakított karakter képét rakta ki ezzel az egyszerű szöveggel: "1 hónap".

Hirdetés

A poszterek egy végtelenül egyszerű szisztéma alapján készültek el: a még életben lévő szereplők színes plakátot kaptak, az elhunyt karaktereknek pedig fekete-fehér fotó jutott. A Végtelen háború nagy fináléjában ugyebár az univerzum élőlényeinek fele porrá lett, de mi nem láttuk az összes ismert hős végső sorsát, így megindult a találgatás, Valkűr, Pepper Potts, vagy épp Happy Hogan élnek-e jelenleg. Nos, az alkotók korábban már válaszoltak ezekre a kérdésekre, de a mostani plakátok is egyértelműek lettek: mindhárom szereplő él és virul, hiszen színes képeken szerepelnek.

A Fekete Párduc húgáról, Shuriról viszont az derült ki saját fotója alapján, hogy vagy Thanos csettintésének áldozatává vált, vagy valamilyen más módon veszítette életét, de az biztos, hogy rá nem számíthatnak majd a Bosszúállók. 

Az alábbi galériában megtalálod az összes említett posztert. 

Egy hónap múlva te ott leszel a Bosszúállók: Végjáték premierjén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)