Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - befutottak az első reakciók

|

A Rotten Tomatoes-os pontszám már délután nyilvánossá válik, most még csak Twitter-üzenetekben olvashatjuk a kritikusok véleményét.

Hirdetés

Tizenegy évig építette a Marvel azt a történetet, ami a Bosszúállók: Végjátékban fog kicsúcsosodni. Nem ez a film zárja majd az MCU harmadik fázisát, és jönnek még Marvel filmek bőven, de fontos mérföldkőnek számít.

Hirdetés

A premier a héten lesz, készüljetek arra, hogy az internet egy spoileraknamezővé válik, még annál is több kapcsolódó tartalmat lehet majd találni mindenhol, mint amennyi eddig volt. A külföldi kritikusok már megnézhették a filmet (a mi kritikánkra sem kell sokat várni), és egyöntetűen pozitívan nyilatkoztak róla. Vannak, akik szerint a várakozásokat is felülmúlta, tökéletes zárás, meglepő, akciódús, drámai. A Gizmodónak író Germain Lussier hozzátette, hogy nagyon hosszú és azért nem kifogástalan, a forbesos Scott Mendelson szerint a cselekménynek nincs sok értelme, de szórakoztató. Szinte mindenki elégedetten távozott a vetítésről.

Itthon (a sajtóvetítésen kívül) leghamarabb holnap lehet majd megtekinteni a premier előtti vetítéseken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)