Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői szerint Robert Downey Jr. Oscart érdemelne

|

Vasember 2008 óta szórakoztat minket a vásznon, az őt megformáló színész pedig legendává vált azóta. De vajon ez elég egy Oscar-díjhoz?

Hirdetés

Aki látta a Bosszúállók: Végjátékot - vagy a spoileres kibeszélőnket -, az jól tudja, hogy milyen fontos Tony Stark/Vasember a Marvel Filmes Univerzum számára, az őt eljátszó Robert Downey Jr. pedig a franchise egyik ikonikus arcává vált, amiért egyesek szerint kijárna neki egy arany szobor. 

Hirdetés

Joe és Anthony Russo három alkalommal (Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték) is dolgozott együtt a színésszel, éppen ezért, mikor az új film promóciós körútján egy interjúban Robert Downey Jr. került szóba, akkor méltatni kezdték az érdemeit. Russóék szerint RDJ elképesztő munkát végzett ezen filmek során. Önmagában már az fenomenális, amit ez utóbbi négy Marvel filmben művelt. Az utóbbi 40 évben talán bárkinél jobban megérdemli az Oscar-díjat azokért az erőfeszítéseiért, amit a popkultúráért tett.

De nem csak a Russo-tesók, a Marvel Studios is úgy gondolja, hogy a Végjáték Oscar-díjakat érdemelne - pláne a Fekete Párduc legutóbbi díjazása után -, ezért máris megkezdték a kampányolást, hogy az Akadémia figyelmébe ajánlják ezt a filmtörténelmi mérföldkövet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)