Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - új ruháikban feszítenek az eredeti Bosszúállók

|

Ők hatan már régóta a Marvel filmes univerzumának alappillérei. Most legújabb felszerelésükben pózolnak a Végjáték promóciós képén.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Bosszúállók: Végjáték premierje, addig azonban még kapni fogunk egy Marvel Kapitány mozit, így nem csoda, hogy a stúdió egyelőre nem tolja túl a negyedik Avengers mozi promócióját. Egy hosszabb és egy rövidebb előzetest azért már láttunk, és bár ezekben is vethettünk pár pillantást kedvenc hőseink aktuális öltözékére, klasszikus nagy csapatképet ezidáig nem mutattak nekünk.

Hirdetés

Nos, ez most megváltozott, ugyanis kikerült egy új promókép, amin az eredeti csapatfelállás látható, természetesen a 2019-es divatnak megfelelően. Thor az előző részben megszerzett új fegyverét markolja, a séróját pedig még mindig rövidre vágva hordja. Vasember páncélja a megszokott vörös-arany-ezüst színösszeállításban pompázik. Amerika Kapitány a száműzetésben töltött idő után végre újra magár húzta a csillagos hacukát. Fekete Özvegynél a vörösből szőkébe forduló tincsek a legszembetűnőbbek, de az ember tekintete szinte azonnal áttéved inkább Hulk új kezeslábasára. Sólyomszemről se feledkezzünk meg neki is új ruha dukált. 

Maga a kép az Orville Redenbacher nevezetű, popcornos cégnek köszönhető, szóval valószínűleg a pattogatott kukoricás dobozokon így festenek majd a Marvel hősei. Most már viszont azokat a kvantumruhákat is szívesen látnánk, amelyekről korábban játékfigurák árulkodtak. 

Persze lehet, hogy erre egészen az április 25-i premierig várnunk kell, elvégre azt mondták az illetékesek, hogy semmi fontosat nem akarnak ellőni a promókampány során, minden meglepetést megtartanak a vetítésre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)