Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - a Super Bowl során jöhet a következő előzetes

|

A hírek szerint elég sok mindennel készül a Disney a rendezvényre, így elképzelhető, hogy a szuperhősöket is láthatjuk majd rövid ideig.

Hirdetés

A rajongók nagy része valószínűleg már a Bosszúállók: Végjáték legelső kedvcsinálója óta azon töprengenek, mi történik majd kedvenc hőseikkel a film során. A válaszra sajnos még várnunk kell néhány hónapot, de lehet, hogy hamarosan kapunk egy újabb trailert, ami talán újabb kérdéseket vet majd fel.

Hirdetés

A Super Bowl gyakorlatilag egy kisebb nemzeti ünnepnek számít az Egyesült Államokban, de nem csak a sportrajongóknak tartogat izgalmakat ez a nagyszabású esemény. Ilyenkor ugyanis számos vállalat reklámozhatja termékeit, és az elég gyakori, hogy vadonatúj trailerek érkeznek a készülő filmekhez.

A The Hollywood Reporter nemrég arról számolt be, hogy a Disney várhatóan jó sok mindent megmutat majd a február 4-én esedékes rendezvényen, így pedig értelemszerűen nagy esély van arra is, hogy a sokak által várt Bosszúállók: Végjátékból is kapunk egy ízelítőt. A tavalyi Super Bowlon például elég nagy sikert aratott a Bosszúállók: Végtelen háború trailere, szóval valószínűleg a Disney ismét kihasználja majd, hogy amerikaiak milliói ülnek a képernyők előtt.

Szerintetek kapunk majd új előzetest a Bosszúállók: Végjátékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)